Κριός (21/3-20/4)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Κριός, ως προσωπικότητα είναι πολύ ανεξάρτητος. Tου αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σχέση σας; Ή ακόμα σκέφτεστε εκείνη την παλιά αγάπη; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητούν να θέσετε τα όρια σας αν ο αγαπημένος σας καταπατά την αξιοπρέπειά σας. Ίσως αντίθετα χρειαστεί να τον/την διαβεβαιώσετε ότι όλα είναι καλά μεταξύ σας, αν υπήρξαν διαφωνίες. Μήπως κάποια αντίθετα επιχειρήματα οδήγησαν μια φιλική συζήτηση σε σύγκρουση; Δηλώστε απλά τις απόψεις σας, αλλά προσέξτε τις εγωιστικές τάσεις σας  που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Υπάρχει κάποια παλιά αγάπη που είναι κρυμμένη στην ψυχή σας; Αν πάρετε την πρωτοβουλία και την προσεγγίσετε, προχωρήστε με προσοχή.

 

Ψάχνετε ένα νέο σπίτι; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, ξυπνάει την ανάγκη σας να βρείτε ένα σπίτι που σάς ευχαριστεί και σάς ηρεμεί. Το να πηγαίνετε από δω και από κει μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά αν δεν έχετε ένα ήσυχο μέρος για να ηρεμήσετε, όλη σας η ζωή θα είναι αποσυντονισμένη. Η εύρεση ή η δημιουργία αυτού του σπιτιού θα μπορούσε να γίνει ο απόλυτος στόχος σας. Ίσως ακόμα κάνετε μια ανακαίνιση ή ίσως να μετεγκατασταθείτε! Επόμενη ερώτηση: Να νοικιάσετε ή να αγοράσετε; Μην αποκλείσετε τη δυνατότητα να γίνετε ιδιοκτήτης ακινήτου στο εγγύς μέλλον.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής σας ζωής στην κορύφωσή του. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να μεταβάλει μόνιμα την καριέρα σας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Κάτι που έχει τεθεί σε κίνηση τον τελευταίο καιρό θα μπορούσε να εκδηλωθεί από το πουθενά. Τους επόμενους έξι μήνες, μια νέα ευκαιρία θα σας κάνει να πείτε αντίο στον παλιό τρόπο σκέψης σας και ίσως ακόμη και στην τρέχουσα δουλειά σας. Η σχέση σας με τον πατέρα σας ή ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας θα μπορούσε να περάσει από ένα μεταβατικό στάδιο τώρα.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by