Κριός (21/3-20/4)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Κριός, ως προσωπικότητα είναι πολύ ανεξάρτητος. Tου αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους.

Ιανουάριος 2019

Δείτε τη ζωή σαν περιπέτεια. Η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας κι εσείς οργανώνετε ταξίδια, μιλάτε με όλο τον κόσμο. Ή ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη … σέξι φωνή σας για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή μιλήσετε σε ένα ευρύ κοινό. Εκείνο που σας νοιάζει τώρα δεν είναι το μέλλον αλλά το παρόν. Το ζώδιό σας ποτέ δεν το βάζει κάτω σε οποιαδήποτε πρόκληση, και σίγουρα δεν θα το κάνετε τώρα που ο κυβερνήτης σας ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας. Έχετε τόλμη και δύναμη, το ανταγωνιστικό πνεύμα σας μπορεί να κινήσει βουνά. Με τόση αυτοπεποίθηση που έχετε μπορείτε να ζητήσετε ό, τι θέλετε, όλοι αναγνωρίζουν την αξία σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο την καριέρα σας και νέες εκκινήσεις στην εργασία σας και στις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Είναι καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας; Οι Ηλιακές εκλείψεις αποκαλύπτουν έντονες νέες αρχές και απροσδόκητες ευκαιρίες. Τους επόμενους έξι μήνες θα μπορούσε να σας προσφερθεί μια ηγετική νέα θέση στην εργασία σας ή μια αριστοκρατική ευκαιρία που προβάλει τα μοναδικά ταλέντα σας ως ειδικοί στον τομέα σας. Αισθάνεστε στασιμότητα; Στηριχτείτε στη δύναμη και την τόλμη σας και εντατικοποιήστε τα βήματά σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα κινείται το σύμπαν όταν όμως βαδίζετε κι εσείς.

Δεν χρειάζεται να είστε άψογοι για να σας αγαπήσουν. Τι θα λέγατε να είστε εκατό τοις εκατό ο αληθινός εαυτός σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο την ενθουσιώδη και φλογερή προσωπικότητά σας. Οι προσπάθειές σας των τελευταίων έξι μηνών θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή ενός σημαντικού προσώπου στη ζωή σας. Αυτή η έκλειψη θα επιταχύνει τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια φιλική γνωριμία θα μπορούσε να μεταστραφεί σε ένα καυτό ερωτικό πάθος. Δεν θα υπάρχει πλέον μυστήριο για εσάς, τώρα γνωρίζετε ποιος έχει έντονα συναισθήματα για σας. Εκμεταλλευτείτε επίσης κάθε ευκαιρία για προβολή των δημιουργικών έργων σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by