Λέων (23/7-23/8)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Γίνεστε πιο γρήγοροι και δυναμικοί. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς θέτει στο προσκήνιο ξεκινώντας από τον προσωπικό σας μαγνητισμό. Με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα μπορούσατε να πάρετε πολλά δώρα από το σύμπαν, με τη μορφή πολλών ερωτικών θαυμαστών ή μιας προσωπικής επιτυχίας. Απλά προσέξτε να μην είστε επιθετικοί, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Το χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία, θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο έντονα τώρα, κάνοντας τους γύρω σας να αναρωτιούνται τι θέλετε αλλά και τι κρύβετε. Χρήσιμη υπόδειξη: Ακούστε προσεκτικά τους ανθρώπους πριν τους διακόψετε ή επιβληθείτε. Εάν κάποιος θελήσει να σας επιβληθεί, θέστε όρια αλλά μην τον … πατήσετε.

 

Πού πηγαίνετε όταν επιθυμείτε τη μοναξιά, κλείνεστε στον εαυτό σας αναζητώντας να ανακαλύψετε το δρόμο σας; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς υπενθυμίζουν τη σημασία της ύπαρξής σας και την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής σας. Ενδεχομένως να εμπνευστείτε να αναμορφώσετε το διαμέρισμά σας ή ακόμα να νοικιάσετε ένα εξοχικό για κάποιους μήνες, ώστε να αποτραβηχθείτε από τον έξω κόσμο και να αποφασίσετε χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε άλλου εκτός του λαμπρού μυαλού σας. Αυτή η έκλειψη μπορεί να ξεκινήσει ένα εξάμηνο ταξίδι ψυχικής θεραπείας. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτό το φλέγον ζήτημα, ναι εκείνο το μεγάλο που σάς ταλαιπωρεί καιρό, με τον καλύτερο οδηγό που μπορείτε να έχετε, το φεγγάρι.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, τονίζει την ανάγκη για περισσότερη ευεξία και καλή υγεία. Αν κάνετε καιρό γυμναστική, θα μπορούσατε να δείτε κάποια πραγματικά θετικά αποτελέσματα στον καθρέφτη σας και το συνολικό επίπεδο της ενέργειάς σας. Μπορεί επίσης να υιοθετήσετε μια πιο δομημένη και οργανωτική καθημερινή ρουτίνα, όπως υγιεινό φαγητό ή καθημερινό διαλογισμό, που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ισορροπημένα και ειρηνικά στην ψυχή σας. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει επίσης την καθημερινή ρουτίνα της εργασίας σας. Είναι καιρός να εφαρμόσετε νέα συστήματα και συνήθειες, να προσλάβετε ένα βοηθό ή να απομακρυνθείτε από κάποιον που σάς δημιουργεί στρες. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σάς εξαναγκάσει να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας, οπότε περιμένετε το απροσδόκητο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by