Λέων (23/7-23/8)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.

Σεπτέμβριος 2018

Αναλώνοντας το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας καταπραΰνει την ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να βρεθείτε με τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, σίγουρα θα έχετε μια ωραία συνομιλία και θα φέρετε στην επιφάνεια τις παλιές καλές αναμνήσεις. Προσκαλέστε τα μέλη της οικογένειάς σας ή/και τους φίλους σας στο σπίτι σας, καλλιεργήστε τις σχέσεις σας. Αν νιώθατε προσκολλημένοι σε κάποιον/α που δεν σας αξίζει, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απλουστεύει τα πράγματα για να αναλάβετε δράση να απομακρυνθείτε. Τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια, έτσι, αν δεν σχεδιάζετε πραγματικά για το μέλλον ή βλέπετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, βρίσκετε τελικά τη δύναμη και το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά.

Τα χρήματα θα είναι ένα σημαντικό θέμα αυτό το μήνα, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως απευθυνθείτε σε κάποιον για χρηματοδότηση, ίσως πάλι αποπληρώσετε ένα χρέος σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσετε σε δυνητικούς πελάτες και να κάνετε δημόσιες επαφές ή συναντήσεις προκειμένου να διαπραγματευτείτε μια οικονομική συμφωνία. Δεδομένου ότι σας αρέσει η πολυτελής ζωή, τώρα δεν διστάζετε να ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα απροσδόκητο επίδομα ή χρηματικό ποσό ή έχετε τα κότσια να ζητήσετε καλύτερες οικονομικές απολαβές στην εργασία σας. Γνωρίζετε την αξία σας και πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας.

Αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός για να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή μια εκδρομή, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Ακολουθείτε το δικό σας δρόμο, κάνετε οτιδήποτε είναι έξω από τα συνηθισμένα, θέλετε να φύγετε μακριά από τη ρουτίνα. Έχετε ποικιλία ευκαιριών για να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές σας και διευρύνουν το μυαλό σας με τις εμπειρίες τους. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να μάθετε μια νέα γνώση ή ακόμα και να πάτε ένα ταξίδι μόνοι σας. Οτιδήποτε εκτός των συνηθισμένων αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς σας και σας γεμίζει δύναμη και ενέργεια. Η ειλικρίνεια του ζωδίου σας θα είναι τώρα εμφανής για να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει βαθιά.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by