Λέων (23/7-23/8)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.

Ιανουάριος 2019

Μπορεί οι γιορτές να φεύγουν, αλλά εσείς θα συνεχίσετε να διασκεδάζετε και αυτό το μήνα καθώς η Αφροδίτη κινείται στο διασκεδαστικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ψάχνετε τον αληθινό ρομαντισμό, το ερωτικό παιχνίδι και το πάθος, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει πίσω τη ζωντάνια και την αισιοδοξία σας για τη ζωή. Όχι ότι τα χάσατε, αλλά τώρα είστε έτοιμοι να τα εκφράσετε ξανά. Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας είστε έτοιμοι για ανάληψη ρίσκων, εξερευνάτε τα πάντα. Εάν είχατε κατά νου μια νέα εκκίνηση, τώρα είναι η ώρα να κάνετε το πρώτο βήμα. Αλλά ο Άρης θα μπορούσε να σας κάνει υπερόπτες, νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Δεν χρειάζεται πάντα να μιλάτε, τουλάχιστον όχι χωρίς συνετή σκέψη.

Η Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, επαναφέρει την εστίασή σας στην υγεία σας, ιδιαίτερα αν την είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει ή έχετε την έμπνευση να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες ή τις συνήθειες στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη ξεκινά έναν κύκλο ανάπτυξης και ευκαιριών έξι μηνών, επομένως φυτέψτε τώρα τους σπόρους για κάθε στόχο σας. Κατά το επόμενο εξάμηνο, θα μπορούσατε να δείτε μια πραγματική ανάκαμψη στον τρόπο με τον οποίο θεραπεύεται το σώμα και η ψυχή σας, ίσως με το να εργάζεστε περισσότερο ή με το να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες προς το καλύτερο.

Είστε έτοιμοι για μια στιγμή στη ζωή σας που θα είναι πραγματικά σημαντική; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας. Οι Σεληνιακές εκλείψεις είναι τόσο δυνατές που τριπλασιάζουν τη δύναμη των γεγονότων που έρχονται. Οι προσπάθειές σας των τελευταίων έξι μηνών για να κερδίσετε στην αγάπη ή στην εργασία σας δεν θα αποδώσουν απλώς, αλλά θα λάβετε και την πλήρη προσοχή των ατόμων που επιθυμείτε. Μην περιμένετε όμως να κτυπήσουν οι άλλοι την πόρτα σας, μιλήστε για τον εαυτό σας, αυτό εγκρίνεται τώρα από τα αστέρια, δράστε για λογαριασμό σας!

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by