Παρθένος (24/8-22/9)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Ο ρυθμός της ζωής σας επιβραδύνεται σημαντικά καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Απλά δεν έχετε τη διάθεση να δουλεύετε στο συνήθη ρυθμό σας, δεν νιώθετε με τίποτα ευχαρίστηση, ό, τι κι αν κάνετε. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε έξυπνα και ρεαλιστικά, αλλά και να αντιληφθείτε τα όριά σας. Ό, τι κι αν κάνετε, μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι γύρω από ανθρώπους που σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά ή να φροντίζετε ανθρώπους που δεν θέλετε πραγματικά να φροντίσετε. Μην κάνετε οτιδήποτε εξαναγκαστικά και αφήστε τους άλλους να ενδιαφερθούν για τον εαυτό τους, ακριβώς όπως κι εσείς φροντίζετε τον εαυτό σας.

 

Νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας. Νέες κοινωνικές επαφές φέρνουν μια ριζική αλλαγή στον κοινωνικό κύκλο σας. Οι εκλείψεις φωτίζουν επίσης τις σκιές, έτσι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σάς αποκαλύψει την ανάγκη να αποχωρήσετε από μία ομάδα και να ενταχθείτε σε μια άλλη. Θα μπορούσε επίσης να φωτίσει το δρόμο σας για μια συνεργατική προσπάθεια και να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους ανθρώπους για την ομάδα σας. Έχετε μια ιδέα για ένα online έργο; Ο ενδέκατος οίκος διέπει επίσης την κοινότητα και την τεχνολογία, έτσι τα κοινωνικά δίκτυα και η εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών προώθησης των προϊόντων σας θα μπορούσε να σάς οδηγήσει στην επιτυχία.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δημιουργικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας και  θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια σημαντική καμπή στην αγάπη ή στην καλλιτεχνική σας ζωή. Ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει όλο το πάθος σας και για το  οποίο έχετε αγωνιστεί καιρό θα μπορούσε τελικά να σάς φέρει κάποια αναγνώριση, ακόμη και φήμη. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν απροσδόκητα γεγονότα, μια εγκυμοσύνη ή μια εκπληκτική νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να εμφανιστεί από το πουθενά. Σκεφτείτε πόσο έχετε ωριμάσει στην αγάπη και αν έχετε αυτοπεποίθηση κατά τους τελευταίους μήνες.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by