Παρθένος (24/8-22/9)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Σεπτέμβριος 2018

Αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση! Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, βρίσκεστε με πολύ κόσμο, δεν σταματάτε να μιλάτε και έχετε το δώρο της πειθούς και της διπλωματίας. Βασιστείτε στην πειστική δύναμή σας και θα κερδίσετε ένα ευρύ κοινό ή θα μπορούσατε να επισφραγίζετε μια συμφωνία! Αγωνίζεστε προκειμένου να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Βάζετε σύστημα και τάξη, έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στην εργασία σας. Κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, οργανώνετε τα ράφια και τις αποθήκες σας. Εξομαλύνεται η ζωή σας και όλα είναι σε τάξη!

Ξεκινά η προσωπική σας νέα χρονιά καθώς η νέα Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Πού θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Ίσως θέλετε να γίνετε οικονομικά ασφαλέστεροι ή να ξεχωρίσετε στην εργασία σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Μπορεί ακόμα να κάνετε μεγάλα όνειρα με την αγάπη σας! Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας δίνει έναν επιπλέον ενθουσιασμό για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς τους προσωπικούς στόχους σας. Αν είχατε υποβαθμίσει τον εαυτό σας ή είχατε παραμελήσει την εμφάνισή σας, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε, υπενθυμίζοντας σε εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή ότι σημασία έχει πρώτα ο εαυτός σας και οι ανάγκες του.

Εξορμάτε σε μια σημαντική αποστολή, θέλετε να είστε ο ηγέτης που θα εξουσιάσει τους άλλους. Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της εξουσίας και των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθετε δυνατοί, ακόμα και να παρακάμψετε τους άλλους αν χρειαστεί, προκειμένου να κυνηγήσετε τις ισχυρότερες φιλοδοξίες σας. Ενώ αυτή η επιρροή του φεγγαριού θα μπορούσε να σας βάλει σε έναν ελίτ κοινωνικό περίγυρο, μπορεί επίσης να φέρει κάποιο οικονομικό άγχος, ειδικά γύρω από ένα χρέος, μια κοινοπραξία ή τις επενδύσεις. Σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε αντί να ξεφύγετε ή να παραβλέπετε την κατάσταση, βρίσκοντας τη λύση. Πάνω από όλα, η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by