Παρθένος (24/8-22/9)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Ιανουάριος 2019

Ώρα να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας, να φέρετε στο μυαλό σας εκείνες τις παλιές, διασκεδαστικές αναμνήσεις. Η Αφροδίτη κινείται στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, κι εσείς προτιμάτε να διασκεδάσετε στο σπίτι σας. Ίσως ακόμα ψάξετε για ένα δεύτερο σπίτι ή επισκεφτείτε το εξοχικό σας. Θέλετε να είστε οι πρώτοι, αλλά οι ενέργειές σας μπορεί να προβληματίσουν τους άλλους ανθρώπους καθώς ο Άρης κινείται στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Το πρώτο βήμα; Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι είναι δυνατόν να έχετε αυτό που θέλετε χωρίς να απαιτείτε. Ό, τι κι αν συμβεί, ο θυμός και η μνησικακία δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα, έτσι βρείτε διεξόδους να απελευθερώσετε την ένταση αν νιώθετε ότι θα εκραγείτε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εγκαταλείψετε για λίγο το σπίτι σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα στην αγάπη και τη δημιουργικότητα. Ξαφνικά μπορεί να νιώσετε ερωτευμένοι ή έχετε την τόλμη να εκφράσετε τελικά τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που ήδη νιώθετε πιο κοντά σας. Ή αντίθετα, ο ρομαντισμός και το πάθος από μια σχέση που δεν έχει προοπτικές εξέλιξης θα μπορούσαν να σβήσουν. Οι εκλείψεις μπορούν να επιφέρουν ξαφνικές αλλαγές, και δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος διέπει τη γονιμότητα, μπορεί να υπάρξουν ακόμη και νέα για μια εγκυμοσύνη. Ίσως ακόμα προβάλετε ένα νέο καλλιτεχνικό έργο, θα λάμψετε.

Ήσασταν κολλημένοι σε μια μη ικανοποιητική κατάσταση για πάρα πολύ καιρό; Και ειλικρινά, οι φίλοι σας έχουν από καιρό κουραστεί να συζητάτε το «δίλημμά» σας; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση και να δώσετε ένα τέλος, τώρα συνειδητοποιείτε ότι ο εαυτός σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Παρόλο που η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική για το ανασφαλές και τακτικό ζώδιό σας, θα αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι μόλις χαλαρώσετε και κλείσετε την πόρτα πίσω σας. Οι εκλείψεις επιταχύνουν την αλλαγή. Εάν αρνιόσασταν να αποδεσμευτείτε, η μοίρα θα κάνει τη δουλειά για σας. Κλάψτε εάν πρέπει, αλλά μην τρέχετε σε κάποιον ή κάτι που ξέρετε ότι είναι λάθος για σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by