Σκορπιός (23/10-22/11)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Ιανουάριος 2019

Αν ο προηγούμενος μήνας ήταν διασκέδαση για σας, τώρα απαιτείται να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ζητά από εσάς να στραφείτε στις πρακτικές πτυχές της ζωής σας (αυτές που έχετε αποφύγει), όπως την κατάρτιση ενός ισορροπημένου προϋπολογισμού και τον οικονομικό προγραμματισμό. Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε έναν υγιή τρόπο διαβίωσης. Δεσμευτείτε επίσης να τρώτε υγιεινά, το σώμα σας χρειάζεται καύσιμα για ενέργεια και ζωντάνια. Και αν αποφασίσετε να κάνετε ένα άθλημα με ένα φίλο σας τώρα, είναι πολύ πιο πιθανό να το συνεχίσετε καθ’ όλη την περίοδο του χειμώνα και πέραν αυτής.

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, τονίζοντας την ευφυΐα σας και την εφευρετικότητά σας. Προβάλετε τις υπέροχες ιδέες σας γιατί αυτός ο μήνας σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή γνωριμίες με άτομα που έχουν εξουσία. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσετε να χειριστείτε ταυτόχρονα διαφορετικές εργασίες, διότι μπορεί να αποφασίσετε να αναλάβετε πολλά εγχειρήματα ταυτόχρονα τους επόμενους έξι μήνες. Μπορεί να έχετε μια ευκαιρία να γράψετε, να μιλήσετε δημόσια ή να διδάξετε αυτά που ξέρετε. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε συναρπαστικά νέα ή ένα μήνυμα που αλλάζει όλα την πορεία των γεγονότων της ζωής σας.

Έχετε κάνει τα πάντα για να φτάσετε ψηλά στην εργασία σας αλλά έχετε αρχίσει να αισθάνεστε ότι κτίζετε κάστρα στην άμμο; Μην φοβάστε, η Σεληνιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας προσγειώνεται στην αγκαλιά σας για να σας μεταφέρει πιο πάνω στη σκάλα της επιτυχίας. Εάν έχετε αφήσει τους άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τον αγώνα και τον ιδρώτα που έχετε ρίξει, λέτε τώρα … αρκετά φτάνει πια! Αφήνετε τώρα το σημάδι σας, είστε ο ηγέτης σε όλα όσα κάνετε και προβάλετε τα ταλέντα σας και τις δυνάμεις σας για να πάρετε τα δώρα σας για όλη αυτή τη συνεισφορά των τελευταίων έξι μηνών. Είστε στο κυνήγι μιας καλύτερα αμειβόμενης εργασίας; Αναμείνετε κάποιες ειδήσεις σχετικά με μια νέα ευκαιρία εργασίας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by