Σκορπιός (23/10-22/11)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Στις συνεργασίες και την εργασία σας θα παίξετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο χάρη στον Άρη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αυτό σάς κάνει να νιώθετε αποδεικτοί, αφού εισπράττετε αναγνώριση και επαίνους, είστε ο ηγέτης. Αλλά τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής μπορούν να προκαλέσουν προστριβές από αντικρουόμενα  επιχειρήματα, οπότε φροντίστε να μην είστε εγωιστές και αλαζόνες. Σίγουρα, είναι σημάδι αλαζονείας αν δεν μπορείτε να δεχτείτε το «όχι» ως απάντηση, αλλά επίσης να θυμάστε ότι δεν είστε οι μόνοι που παίζετε στο παιχνίδι. Χαλιναγωγείστε την επιθετικότητά σας (την οποία ίσως να μην αντιλαμβάνεστε πλήρως) οπισθοχωρώντας και στη συνέχεια λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πράγματα πρέπει να εκτυλίσσονται για το καλό όλων των εμπλεκομένων μερών.

 

Είστε σπιτόγατοι ή αναζητάτε την περιπέτεια; Μάλλον έχετε κλίση προς το δεύτερο καθώς η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη ηλεκτρίζουν τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας. Σχεδιάστε το ταξίδι που θα σάς αναζωογονήσει, εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια ενισχύει επίσης την επιχειρηματική σας πλευρά και θα μπορούσε να σας δώσει το θάρρος να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να επεκτείνετε μια υπάρχουσα επιχείρηση ή να αναπτύξετε ένα ανεξάρτητο έργο που χαίρει θαυμασμού. Ίσως έχετε νέα που προέρχονται από μακριά ή μια προσφορά οδηγεί τη ζωή σας σε ένα συναρπαστικό νέο μονοπάτι. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να χρειαστεί να μετεγκατασταθείτε (τουλάχιστον για έξι μήνες) για να ακολουθήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και αλλάζει το παιχνίδι της κοινωνικής σας ζωής, αλλά και τον τρόπο που σκέπτεστε. Θα μπορούσε να φέρει μια απροσδόκητη επικοινωνία, συνομιλία, μήνυμα ή πρόσκληση που αλλάζει εντελώς όλη την τροχιά της ζωής σας. Θέματα με έναν αδελφό ή γείτονα θα μπορούσαν επίσης να έλθουν στο προσκήνιο. Οι καινοτόμες ιδέες σας θα μπορούσαν επίσης να προσελκύσουν μεγάλη προσοχή. Ίσως ακόμα ολοκληρώσετε ένα ημιτελές έργο σας ή στείλετε το χειρόγραφό σας σε έναν εκδότη ή μια δημοσίευση σε ένα blog ξεσηκώνει τα πλήθη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by