Σκορπιός (23/10-22/11)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Σεπτέμβριος 2018

Τι μπορείτε να δώσετε και τι θέλετε να πάρετε; Η Αφροδίτη στο ζώδιό, σας κάνει απλά ακαταμάχητους, μόνο φροντίστε να είστε ειλικρινείς όσον αφορά τις προθέσεις σας, για να μην έρθετε αργότερα αντιμέτωποι με ζήλεια και χειραγώγηση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας (και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές) ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έχετε επιστρέψει από την άβυσσο και είστε έτοιμοι να λάμψετε. Ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς, και τώρα δεν ανέχεστε οποιαδήποτε παρέμβαση στο σπίτι σας, ίσως ακόμα να εκνευριστείτε από κάποια φιλοξενία ατόμων που στην ουσία δεν επιθυμείτε. Ίσως θελήσετε να στείλετε αυτά τα πρόσωπα στο πλησιέστερο ξενοδοχείο.

Συγκεντρώστε τους φίλους σας και διασκεδάστε! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας και ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις σας, κάνετε χώρο στη ζωή σας για νέες φιλίες και συνεργασίες αλλά και διασκέδαση. Έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να αναζωογονήσετε τη μίζερη ζωή σας με ένα νέο κοινωνικό κύκλο. Οπότε μην απορρίπτετε καμιά πρόσκληση, είτε πρόκειται για μια κοινωνική εκδήλωση ή επαγγελματική συνεστίαση. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μπορεί να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό πρόγραμμα ή να έχετε μια κοινωνική προβολή διαμέσου των μέσων ενημέρωσης.

Γίνεστε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία σας καθώς η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της εξυπηρέτησης, σας βοηθά να είστε αναλυτικοί, να ελέγχετε τα πάντα δύο φορές. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα στηρίζονται σε εσάς για βοήθεια, είστε ένας μοναδικός θησαυρός γιατί την επίλυση των προβλημάτων τους που ποτέ δεν θα επέλυαν μόνοι τους. Σίγουρα το να φροντίζετε τους άλλους σας κάνει να νιώθετε χρήσιμοι, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τη φροντίδα του εαυτού σας. Τι μπορείτε να κάνετε; Η σωματική άσκηση και η ενασχόληση με διασκεδαστικές δραστηριότητες θα σας κρατήσουν σε φόρμα και θα σας δώσουν λάμψη, έτσι ξεκινήστε προπόνηση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκτονώσετε το άγχος σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by