Ταύρος (21/4-20/5)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του και τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Σεπτέμβριος 2018

Αισθάνεστε κάτι περισσότερο από γοητευτικοί και μαγνητικοί, είστε ακαταμάχητα ελκυστικοί, κι αυτό χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δεν γνωρίζετε καν πόσα άτομα έλκονται από εσάς. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρατηρήσετε όλο αυτό το πλήθος που συρρέει δίπλα σας (ο γείτονας, ο συνεργάτης …) γιατί υποκύπτουν στην αινιγματική γοητεία σας. Ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και επιταχύνει τα επαγγελματικά σας βήματα, δημιουργώντας όμως εκνευρισμό ή ακόμα και αποτυχίες. Να έχετε τις επιφυλάξεις σας σε όποια ευκαιρία παρουσιάζεται και βασιστείτε στην έμφυτη υπομονή σας και τις ικανότητες προγραμματισμού που έχετε, έτσι θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

Με λάμψη και αυτοπεποίθηση εμποτίζει την καρδιά σας η νέα Σελήνη η οποία ενεργοποιεί τον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, ένα βασικό στοιχείο για να προσελκύσετε την αγάπη, να γίνετε ο δημιουργός των αλλαγών που σκέφτεστε να κάνετε στη σχέση σας. Κινήστε τώρα με γνώμονα τη λογική σας και τις προσωπικές επιθυμίες σας, ανεξάρτητα από το περιβάλλον σας, ξέρετε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν καλές συνέπειες. Όταν νιώθετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει τις καλύτερες διαθέσεις και υγιείς συνήθειες, τότε είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αφήνετε στην άκρη εκείνη τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας και εξορμάτε στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι σίγουρο ότι ο χειμώνας θα σας βρει με κάποιον/α στο πλάι σας, νιώθετε βαθιά ευτυχία και βάζετε τη ζωή σας σε τάξη.

Δεν είναι ώρα για σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν θα έχετε καθαρή σκέψη και ευθυκρισία, έτσι μην ξεκινήσετε τίποτα ή βιαστείτε να κάνετε ένα επικίνδυνο άλμα. Προτού προχωρήσετε στο νέο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει πίσω το παλιό! Καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, της απελευθέρωσης, εσείς προσπαθείτε να ξεφύγετε από τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος. Αντί να αγωνίζεστε να αντικαταστήσετε γρήγορα αυτόν που έχετε πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων, σκεφτείτε να μείνετε για λίγο μόνοι. Οι αισθήσεις σας και το μυαλό σας χρειάζονται χρόνο για να ξεκουραστούν, έτσι μείνετε στο δικό σας ιερό καταφύγιο για χαλάρωση και ηρεμία.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by