Ταύρος (21/4-20/5)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του και τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Ιανουάριος 2019

Μπορεί έξω να είναι βαρυχειμωνιά, αλλά εσείς νιώθετε τόσο … καυτά. Με την Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, γίνεστε παθιασμένοι και αισθησιακοί, η θερμοκρασία του πάθους σας αυξάνεται στο λεπτό. Αναζητάτε τώρα βάθος στη σχέση σας, ο πλανήτης της αγάπης διεγείρει την επιθυμία σας για περισσότερη οικειότητα αλλά σας κάνει να είστε λίγο πιο κτητικοί. Ο Άρης στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, τα όνειρά σας μπορεί να είναι διαταραγμένα. Μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας, μείνετε στη μοναξιά για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ακούτε τα προβλήματα των άλλων ή να δώσετε μια χείρα βοηθείας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας προκαλεί πάθος για ταξίδια, επιχειρηματικότητα και μελέτη. Θέλετε πάση θυσία να πετύχετε τους στόχους σας και το φεγγάρι σας βοηθά να έχετε έμπνευση και ένα συνετό τρόπο σκέψης. Συνδυάστε αυτή την έντονη σεληνιακή ενέργεια με τη φιλοδοξία σας και την επιμέλειά σας και θα μπορούσατε να κάνετε μια θετική αλλαγή ζωής. Δεν θα ήταν ωραίο να πάρετε το πτυχίο σας, να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή να κάνετε αυτό το ταξίδι σε όλο τον κόσμο που πάντα ονειρευόσασταν; Δεδομένου ότι οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν γεγονότα απροσδόκητα, η ευκαιρία θα μπορούσε να φτάσει με έναν απρόβλεπτο τρόπο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Θα υπάρξει πολλή δράση και ανακατατάξεις στο σπίτι σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Βρείτε το θάρρος να συζητήσετε με τους συγκατοίκους σας για την κατανομή των υποχρεώσεων στο σπίτι ή απλά απομακρύνετε αυτό το άτομο που δεν προσφέρει τίποτα στο σπίτι. Ίσως πρέπει απλά να θυμηθείτε ότι το σπίτι είναι ο χώρος ηρεμίας σας ανάμεσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Η αναπροσαρμογή των συνθηκών του σπιτιού σας μπορεί να σας γίνει εμμονή τους επόμενους έξι μήνες. Έχετε αποκόψει την επαφή με την οικογένειά σας; Θα υπάρξουν διαμαρτυρίες, έτσι μην αγνοείτε το αίτημά τους για προσοχή. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσατε να πετάξετε τόσο ψηλά. Δείχνοντας πόσο ευγνώμονες είστε, θα νιώσετε και εσείς ότι προσφέρετε κάτι.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by