Τοξότης (23/11-21/12)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές που έχει. Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Έντονη δράση, περιπέτεια και απροσδόκητα συμβάντα σάς υπόσχεται ο Άρης στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, θέλετε να φύγετε μακριά από την πόλη σας, να ζήσετε κάπως … τρελά. Εάν οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει αρκετά, η ζέστη σάς ωθεί να σχεδιάσετε ταξίδια, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας σταματήσουν από την εξερεύνησή σας. Η περιπέτεια έξω στον καθαρό αέρα θα κάνει θαύματα στο μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες, και ίσως ακόμη έχετε μια πνευματική στροφή των πεποιθήσεων σας. Επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής εφιστά την προσοχή σας στο συνετό σχεδιασμό των ταξιδιών σας, ίσως έχετε κάποιες μικρές ανατροπές.

 

Είναι κάτι επιπόλαιο ή ένας βαθύς έρωτας; Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο, σάς δείχνουν ένα πρώιμο, αμυδρό φως. Αν δεν αισθανόσασταν τόσο ερωτικά, αυτή η έκλειψη σάς υπενθυμίζει ότι εκτός από την περιπέτεια, υπάρχει κάτι πιο δυνατό και οικείο. Αυτή η μαγνητική, δυνατή έκλειψη θα μπορούσε να σάς κάνει να νιώσετε μια έντονη έλξη με κάποιον/α με τον οποίον διαισθάνεστε να υπάρχουν πολλά κοινά σε πολλά επίπεδα: το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Το σύμπαν ενεργοποιεί επίσης τον τομέα των χρημάτων σας, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες επενδύσεις ή ίσως λάβετε χρήματα από πώληση περιουσίας.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, επιταχύνει τη διαδικασία εκδήλωσης γεγονότων γύρω από τα οικονομικά σας και αλλάζει με ταχύ ρυθμό τον τρόπο που κερδίζετε, δαπανάτε και αποταμιεύετε τα χρήματά σας. Μια σημαντική μεταβολή στην εργασία σας θα μπορούσε να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες η οποία ενδεχομένως να αυξήσει το εισόδημά σας. Εάν είστε … άρρωστοι με τη δουλειά σας, αυτή η έκλειψη σάς κρούει τον συναγερμό για να αλλάξετε πλεύση. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να υποφέρετε για περισσότερα χρήματα. Έτοιμοι ή όχι, ήρθε η ώρα να ζήσετε τα όνειρά σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by