Τοξότης (23/11-21/12)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές που έχει. Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Ιανουάριος 2019

Η ομίχλη φεύγει από την ερωτική σας ζωή και ξαφνικά μπορείτε να δείτε χιλιόμετρα μακριά. Πείτε «ευχαριστώ» στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας η οποία εμποτίζει τη ζωή σας με αστείρευτη ενέργεια και πάθος για ζωή. Αναζητάτε μια νέα γνώση ή κάνετε σχέδια για κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Ο πλανήτης της αγάπης σας βοηθά να είστε πολύ πιο άμεσοι με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ζείτε μια έντονη περιπέτεια, αισθάνεστε μια ισχυρή σεξουαλική έλξη για κάποιον/α που σας μεταφέρει στον έβδομο ουρανό χάρη στον Άρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Έχετε τεράστιο μαγνητισμό και σεξαπίλ, είστε ο βασιλιάς / βασίλισσα του έρωτα, τολμάτε να πάρετε την πρωτοβουλία να αποπλανήσετε αυτόν/ην που έχετε βάλει στόχο με τα βέλη σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον προσγειωμένο Αιγόκερω και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αλλάζει τις συνήθειες των δαπανών σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις φέρνουν τολμηρές νέες αρχές, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να προκύψει μια ολοκαίνουργια ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Είστε στα πρόθυρα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος; Πάρτε το ρίσκο αλλά με σύνεση, αυτό θα αντισταθμίσει τις κακοτοπιές που ενδεχομένως να προκύψουν. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια συναρπαστική οικονομική ανάκαμψη τους επόμενους έξι μήνες. Είτε η μεγάλη σας ανακάλυψη προέρχεται με τη μορφή ενός πλούσιου επενδυτή ή με μια συναρπαστική προσφορά εργασίας, θα το ξέρετε σύντομα!

Ζήστε δυνατά τη ζωή σας, αυτός δεν είναι μήνας που μπορεί να σας κρατήσει στη συνήθη ρουτίνα σας αφού η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Οι σκέψεις σας, οι απόψεις σας και τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν εντελώς ξαφνικά. Μήπως είναι λίγο δύσκολο να τα χειριστείτε; Ναι, αν τα λόγια σας χτυπήσουν κάποιον στην Αχίλλειο πτέρνα του. Μια ευκαιρία να κάνετε μια σχέση ή συνεργασία με κάποιον που ζει μακριά σας θα μπορούσε να εμφανιστεί ξαφνικά κι αυτό το άτομο αλλάζει τη ζωή σας. Μην αποκλείετε μια σχέση από μεγάλη απόσταση, είτε αφορά δουλειά είτε την αγάπη. Απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε τακτ όταν μιλάτε για σημαντικά θέματα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by