Υδροχόος (20/1-19/2)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Η προσωπικότητα του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητη. Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία.

Ιανουάριος 2019

Κοινωνικοποιηθείτε! Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης για ένα μήνα, είστε έτοιμοι να βγείτε από το καβούκι σας και να γνωρίσετε νέο κόσμο, ίσως και αυτούς που κατοικούν σε άλλα μέρη στον πλανήτη Γη. Η άνεσή σας και αισιοδοξία σας κάνουν τους γύρω σας να αισθάνονται πολύ καλά. Έχετε έναν καταιγισμό ιδεών και ικανότητα στη γρήγορη επίλυση των προβλημάτων, καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Θα έχετε εκατομμύρια ιδέες και μερικές από αυτές θα είναι οικονομικά κερδοφόρες. Με όλο αυτό τον ενθουσιασμό που έχετε, προσέξτε να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να συζητάτε, αλλά μη δεσμεύεστε σε τίποτα, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σάς βάζει σε προβληματισμό και σας ζητά να αποσαφηνίσετε αν κατευθύνεστε προς τη σωστή διαδρομή. Δεν θα υπάρχει χρόνος για να διαπραγματευτείτε γιατί θα είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τις νέες ευκαιρίες, τις εμπειρίες και τις νέες εκκινήσεις στη ζωή σας πολύ γρήγορα. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη για το 2019 και θα μπορούσε να ξυπνήσει μέσα σας ένα νέο πνευματικό ή καλλιτεχνικό κεφάλαιο. Εάν είστε σε σχέση, θα μπορούσατε να απολαύσετε την επιστροφή του παλιού πάθους καθώς αφήνετε πίσω σας τις παλιές μνησικακίες και παρεξηγήσεις.

Γίνεστε διπλοί! Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, πυροδοτεί ένα κεφάλαιο έξι μηνών στις πιο οικείες σχέσεις σας. Να είστε ειλικρινείς: Ως το λιγότερο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στην πραγματικότητα θέλετε την ελευθερία σας. Αλλά τώρα μια σχέση θα μπορούσε να γίνει επίσημη, είτε διαμέσου του γάμου, είτε απλά με … ρήτρες αποκλειστικότητας.

Ακόμη και αν είστε μόνοι δεν θα ξεφύγετε από το … παραμύθι. Βοηθά πάντα να εμπιστευθείτε το σύμπαν, ξέρει τι είναι καλύτερο για σας. Νιώθετε αδιάφορα για μια σχέση ή επιχειρηματική συνεργασία; Αυτή η έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος και την αρχή κάτι νέου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by