Υδροχόος (20/1-19/2)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Η προσωπικότητα του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητη. Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Νιώθετε απογοητευμένοι με την άνιση δυναμική της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας; Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προκαλούν παρορμητικές ενέργειες που διακυβεύουν την αρμονία και την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας. Αλλά πίσω από όλη αυτή τη σύγκρουση κρύβεται και κάτι καλό. Ας πούμε ότι προσπαθείτε να διδάξετε στον αγαπημένο σας πώς να είναι καλύτερος ακροατής, και αυτός αντιδρά, λέγοντάς σας πράγματα που δεν έπρεπε πραγματικά να ακούσετε. Αντί να σκέφτεστε τα … αντίποινα, αποδεχτείτε αυτή τη σύγκρουση ως δώρο, σάς δείχνει ότι κατά βάθος ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο, αρκετά ακόμη για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας.

 

Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, εφιστούν την προσοχή σας σε μια πιο υγιή ζωή. Είναι το ξεκίνημα ενός κύκλου έξι μηνών, όπου πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να ξεχάσετε τις παλιές καθημερινές σας συνήθειες ή ακόμα να ξεκινήσετε να πηγαίνετε και πάλι στο γυμναστήριο, αν το είχατε αμελήσει. Εάν έχετε αγνοήσει κάποιους σωματικούς πόνους, αυτή η έκλειψη σάς προειδοποιεί. Σταματήστε να ψάχνετε την ίασή σας στην Google και απευθυνθείτε στον ειδικό γιατρό. Γιατί να υποφέρετε όταν θα μπορούσατε να το θεραπεύσετε γρήγορα; Θα μπορούσαν να συμβούν επίσης και γρήγορες εξελίξεις γύρω από την εργασία σας. Απλά αποδεχτείτε το. Αυτό που τώρα δεν ξέρετε, θα το μάθετε καθ’ οδόν.

 

Σίγουρα θα επωφεληθείτε από το διαλογισμό και την περισυλλογή που σάς προτρέπει να κάνετε η Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αυτή είναι η κορύφωση μιας σειράς συναισθηματικά μετασχηματιστικών γεγονότων στη ζωή σας και ένα μεγάλο έργο ή στόχος θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τώρα. Ίσως ήδη έχετε περάσει μια διαδικασία εσωτερικών αλλαγών και πνευματικής ανάπτυξης. Τώρα, είναι η ώρα να λάβετε τις ανταμοιβές σας. Εστιάστε στα πράγματα που χρειάζεστε να ολοκληρώσετε. Εάν μεταβαίνετε σε μια νέα κατάσταση μετά από κάποιου είδους απώλεια, αυτή η έκλειψη επιταχύνει τον αποχαιρετισμό του παρελθόντος και αποκαλύπτει το φως.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by