Ζυγός (23/9-22/10)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Σεπτέμβριος 2018

Για να δημιουργήσετε την ασφάλεια που επιθυμείτε, πρέπει να είστε ξεκάθαροι για το πώς ξοδεύετε τα πιο πολύτιμα αγαθά σας: το χρόνο και τα χρήματά σας. Η Αφροδίτη κινείται στο σταθερό δεύτερο οίκο σας και σας επισημαίνει ότι για να νιώσετε ικανοποιημένοι θα πρέπει να εξερευνήσετε το πώς συνδέεται η αξία σας με το εισόδημά σας. Αυτοπεποίθηση, φήμη και πάθος σας χαρίζει ο Άρης στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, μια ξαφνική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή σας ενθουσιάζει και σας συναρπάζει. Θα μπορούσατε να δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα χάρη σε ένα δημιουργικό έργο που έχει την προσωπική σας σφραγίδα. Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας να πετάξει στα ύψη!

Ένας έντονος μυστικισμός διακατέχει την ψυχή σας και το υποσυνείδητό σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό και απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας. Αποσύρεστε από την κοινωνική ζωή, βρίσκετε τώρα περισσότερη απόλαυση και ηρεμία στο σπίτι σας ή χαλαρώνοντας σε ένα σπα ή απλά ατενίζοντας τη θάλασσα. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι προφητικά, οπότε δώστε τη δέουσα σημασία. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί ένας καλός «Άγγελος» στη ζωή σας ή έχετε ένα σαφές πνευματικό «σημάδι» αν κάτι σας απασχολούσε καιρό. Το σύμπαν έχει την καλή πρόθεση να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της ζωής.

Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό και ξεκινήστε συνομιλίες με τον αγαπημένο σας, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Και αν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πουθενά, φύγετε μακριά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλώνεστε με σχέσεις που δεν σας εξελίσσουν πνευματικά. Αν πάλι διαπιστώσετε ότι αξίζει να αγωνιστείτε για αυτή τη σχέση, αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλον, ακόμα κι αν χρειαστεί να ακυρώσετε κάποια από τα σχέδιά σας που αποσπούν την προσοχή σας από τον αγαπημένο σας. Να είστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και σίγουρα ο αγαπημένος σας θα σας καταλάβει.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by