Ζυγός (23/9-22/10)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις:

 

Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενισχύστε την παραγωγικότητά σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα δημιουργικής και θετικής ενέργειας γύρω σας, είναι η προτροπή του Άρη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε την ενέργεια και την καλή διάθεση να κάνετε νέους φίλους, να οργανώσετε ένα ομαδικό έργο. Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε την πρόοδό σας σε ένα ομαδικό έργο και τους φίλους σας, ποιοι είναι οι αληθινοί; Ίσως ακόμα αισθανθείτε την ανάγκη να ακολουθήσετε κάποιο μεγαλύτερο στόχο, ίσως ανθρωπιστικό, ή να βελτιώσετε τον κόσμο γενικότερα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείψετε!

 

Ανεβαίνετε στο υψηλότερο σκαλί της σκάλας της επιτυχίας και βλέπετε μακριά στον ορίζοντα, χαίρεστε με τα επιτεύγματά σας. Και αυτό χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Πώς θα θέλατε να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο μέσα στους επόμενους έξι μήνες; Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατή σεληνιακή ενέργεια για να κάνετε κάποια πρώτα βήματα. Δημιουργήστε ένα όραμα που αντανακλά το επιθυμητό μέλλον σας. Η δημιουργική δουλειά σας, ο αγώνας και η επιμονή σας θα μπορούσαν να σάς φέρουν μια ευχάριστη έκπληξη σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Σεληνιακή έκλειψη.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας,  φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού. Οι εκλείψεις φέρνουν γρήγορη δράση, οπότε αν εξετάζετε μια μετακίνηση, θα μπορούσατε να βρείτε ξαφνικά το νέο σας σπίτι. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή ένας συγκάτοικος θα μπορούσε ξαφνικά να σας ανακοινώσει την φυγή του. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε ειδήσεις σχετικά με μια εγκυμοσύνη (πιθανότατα μη προγραμματισμένη) ή μια αλλαγή στην οικογενειακή δομή σας. Εάν είχατε μια πρόσφατη διένεξη με τους γονείς σας, βρίσκετε γρήγορα τη λύση. Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα σε κάθε οικογενειακό δράμα. Η ψυχική σας ηρεμία είναι που αξίζει περισσότερο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by