Ζυγός (23/9-22/10)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Ιανουάριος 2019

Έχετε ένα ενθουσιώδες και περιπετειώδες μυαλό, χειρίζεστε άψογα το λόγο, καθώς η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας επιτρέπει να εκφράσετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πειθούς σας και της διπλωματίας σας, προβάλετε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας ή κάνετε διαπραγματεύσεις. Είστε φιλειρηνιστές από τη φύση σας αλλά τώρα η αδυσώπητη ορμή του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας κάνει λίγο περισσότερο παρορμητικούς, οι άλλοι σάς θεωρούν πολύ δυνατούς. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε εκατό τοις εκατό σίγουροι για τον πιθανό συνεργάτη σας ή τον αγαπημένο σας πριν εκτοξεύσετε τις βολές σας. Βρείτε αυτή την ωραία ισορροπία δηλώνοντας με σαφήνεια τις απόψεις και τις προθέσεις σας, χωρίς να είστε πιεστικοί.

Η έντονη ενέργεια της Ηλιακής έκλειψης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σάς ωθεί να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Είναι σίγουρα ένας μήνας για νέα ξεκινήματα, για τη φύτευση των σπόρων για αλλαγές που θα εκδηλωθούν τους επόμενους έξι μήνες. Η έκλειψη αυτή θα μπορούσε να φέρει ένα νέο μέρος για να ζήσετε, ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή ένα νέο ξεκίνημα με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Να είστε ειλικρινείς: Ποιούς και τι χρειάζεται να αφήσετε για να προχωρήσετε και να ζήσετε καλύτερα τη ζωή σας; Μια ξαφνική αλλαγή θα μπορούσε να αναδυθεί στο σπίτι σας, έτσι να είστε προετοιμασμένοι.

Έχετε συνεργατικό και ομαδικό πνεύμα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε έτοιμοι να παραχωρήσετε ένα μέρος της εξουσίας σας και να κάνετε κάτι ομαδικά. Η επιτυχία είναι γραμμένη στα αστέρια μόνο αν επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες. Να είστε παρατηρητικοί εξετάζοντας τους ανθρώπους με πιο αυστηρά κριτήρια. Μην τους κρίνετε μόνο από τη φιλία σας ή την παρέα που κάνετε. Δεν θέλετε να αναλάβετε το βάρος όλων των υποχρεώσεων. Και επειδή οι εκλείψεις μπορεί να επιφέρουν δραματικές αλλαγές, είναι πιθανόν ένας συνάδελφος ή συνεργάτης ή φίλος να αποχωρήσει από τη ζωή σας και να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον καλύτερο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by